SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Judoklubb
Fotboll
Avgifter

För att få träna och tävla i Skövde judoklubb behöver man betala medlems- och träningsavgift. I medlemsavgiften ingår även försäkring i Svenska Judoförbundet som gäller vid träning, tävling och läger.

 

Medlemsavgift: 100 kr / termin

 

Träningsavgift: Barn och ungdom t.o.m. det år de fyller 19 år 500 kr / termin. Vuxna och ungdom över 19 år 700 kr / termin.

 

Vill man vara med och stötta klubbens verksamhet utan att träna kan man bli stödmedlem för 100 kr / år. 

 

Avgiften betalas via kort, faktura eller swish. Avisering skickas till vald mailadress och via Sport Admins medlemsapp

 

Kostnader för att tävla

Skövde Judoklubb står för tävlingsavgifterna till de tävlingar som finns med i klubbens tävlingskalender. Så när man anmäler sig / sitt barn till dessa i smootchomp stanna i steget vid betalning.

OBS! Klubben står för full anmälningsavgift när anmälan sker senast inom ordinarie anmälningstid. Vid sen anmälan står klubben enbart för ordinarie anmälningsavgift.

 

Kostnader för läger

Skövde Judoklubb bidrar med 250 kr av lägeravgiften vid de läger som finns med i vår tävlingskalender. MEN här så ska du som lägerdeltagare betala hela avgiften och därefter betalar klubben tillbaka 250 kr.