Terminsstart vt 2023

Som vanligt så börjar terminsstarten en vecka efter att skolorna börjar. Nu direkt efter årsskiftet innebär det vecka 3 enligt samma träningstider som vi haft under hösten. Det kommer endast ske små justeringar för enstaka tränande och de berörda kommer få ett separat mail om ny grupp.

I anslutning till terminsstart kommer vi vid varje enskild träning under V.3 hålla föräldramöten. Vi hade önskat att ni som föräldrar hade möjlighet att prioritera det och om ni inte har möjlighet att närvara att ni meddelade det genom att skicka ett mail till respektive tränare eller svara på det mail som skickats ut till er med denna information

Som vi tidigare beskrivit står vi inför en otrolig spännande framtid med fokus på utveckling och har höga ambitioner inför framtiden.

Till 2030 så siktar vi bland annat på att drygt dubbla antalet tränande medlemmar till 250 st.

Öka antalet tränare till minst 30 st där vi genomgående ser att vi också ska ha en jämnare könsfördelning.

Ta minst en SM medalj och fördubbla andelen tävlanden.

Detta är något vi vill berätta mer om till er medlemmar på årsmötet som kommer genomföras den 22 februari.

Veckan före årsmötet vecka 7 så är det sportlov. Vi kommer bibehålla träningen och utöka möjligheten för de som vill testa på genom att hålla ”ta med en kompis träning” samt möjliggöra även för de som har sportlov att sporta i dojon där våra lite äldre kommer hjälpa till att hålla passen.

Tack för det gångna året och god fortsättning på det nya året!✨
önskar alla tränare och styrelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *