Träning

Vi kör på med utomhusträningen på Billingen tom den 17 juni innan vi tar sommaruppehåll.
Sedan återkommer vi under sommaren med besked ang höstens träningar.

Ta det försiktigt och välkomna att träna med oss tisdagar och onsdagar

Uteträningen

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndigheten rekommendationer och har beslutat att vi därför inte under resterande termin kommer att genomföra någon judoträning, med hänsyn tagen till de närkontakter judon innebär.

Vi kommer inte genomföra gradering eller avslutningsvecka som normalt, utan vi får göra återtag på det under senare delen av hösten när vi tränat på teknikerna ytterligare.

Vi fortsätter Fysträning tisdag och onsdag men i uppdelade grupper och beroende på efterfrågan kan ev. utökning komma att bli aktuell. Vi kommer försöka träna både med styrka och uthållighet men också mer judoinspirerat utan att ha direktkontakt med varandra.

Det kan också bli så, eftersom det varit uppehåll under en period, att vi håller på lite längre in mot sommaren än normalt.

Vi vill därför att ni är uppmärksamma på information som vi publicerar via mail eller på Facebook.

Vi kommer nu parallellt jobba för att få till en så bra uppstart som möjligt inför terminsstart i höst vilket vi återkommer till.

 

Vi hoppas ni har förståelse för vårt beslut och att ni väljer att komma till träningarna tisdag, onsdag kl. 18.00 med samling vid Hagenstugan. Ungdom/vuxna på tisdag och barn på onsdagar.

Fortsatt gäller tidigare råd och riktlinjer för deltagande i träningen:

1) Den som har några som helst förkylningssymtom, feber, ont i kroppen, snuva eller halsont osv får inte delta. Inte ens med milda symtom.

2) Den som har rest till, träffat någon som har rest de senaste 14 dagarna till något av riskområdena (dessa ändras dagligen, hålls uppdaterad via myndigheterna) eller har träffat någon med symptom, får inte delta i träningen på 14 dagar, oavsett om den tränande har symtom eller inte.

3) Träning ska ske i nytvättade träningskläder och handskar.

Välkomna!

Utomhusträning

På grund av rådande omständigheter gällande coronaviruset så har Skövde Judoklubb beslutat att köra träning utomhus tills folkhälsomyndigeten ger klartecken till idrottssverige att närkontaktidrott är ok igen.

Från och med i den 14 april 2020 startar uteträningen uppe på berget, vid Hagenstugan.
Ungdomar på tisdagar kl 18-19
Barn på onsdagar kl 18-19